Teknologia

Bilendi käyttää omaa kehittämäänsä IT-alustaa paneelien hallinnointiin ja tiedonkeruuseen. Panelistien yli 300 taustamuuttujaa antaa mahdollisuuden kerätä olennaiset kohderyhmät nopeasti ja tehokkaasti otanta- ja kiintiöhallintatyökalujemme avulla.

Asiantuntemusta, ohjelmistoja ja laiteohjelmistoja


Open Source -standardit

Bilendi käyttää innovatiivisia, sisäisesti kehitettyjä teknologioita, joita IT-tiimimme kehittää jatkuvasti. Ne perustuvat Open Source -standardeihin (PHP 7, HTML5, PostgreSQL) ja toimivat Nginx-palvelimilla, jotka käyttävätä Debian GNU/Linux -alustaa. Joustavat ratkaisut voidaan helposti yhdistää kaikkiin olemassa oleviin verkko- ja mobiilialustoihin. Ne on suunniteltu siten, että asiakkaat ja kumppanit voivat sopeuttaa niitä tarpeidensa mukaan. Sovellusohjelmistomme on patentoitu ja rekisteröity LOGITAS-organisaatiossa. Se takaa tietojenkäsittelyn turvallisuuden ja nopeuden.

Debian GNU/Linux käyttöjärjestelmä
Debian GNU/Linux
Nginx verkkopalvelin
Nginx
Kehitystyö PHP 7 ja HTML5
PHP 7 ja HTML5
PostgreSQL database
PostgreSQL

Mobiilisovellusten kehitys

Bilendin teknologia toimii yhtä hyvin mobiilialustoilla, älypuhelimissa ja tableteissa. Voimme kehittää ja räätälöidä sovelluksia, joissa keskitytään merkkeihin ja asiakassuhteisiin.

Sovellusesimerkkejä:

  • Asiakaspalaute
  • Kanta-asiakkuusohjelmat
  • Kuluttajakäyttäytyminen

Markkinatutkimuksen teknologiat

Markkinointitutkimuksen suurimpia haasteita on tavoittaa kattavasti oikeita kohderyhmiä ja muuttaa näistä kerätty data käyttökelpoiseen muotoon. Tähän pääsemiseksi käytämme sisäisesti kehittämäämme teknologia-alustaa. Käytämme räätälöityjä työkaluja, jotka pystyvät hakemaan tietoa useista paneelitietokannoistamme samanaikaisesti ja reaaliajassa. Ainutlaatuinen alusta (sähköpostit, tekstiviestit, ”mobile push” -viestit) saavuttaa panelistit nopeasti ja tehokkaasti.
Alustassamme on myös erityisesti markkinointitutkimuksiin sopivia online tracking-työkaluja, jossa kohderyhmiä voidaan tutkia kampanjakohtaisesti.

Asiantunteva tiimi


Kehitämme sisäisesti ohjelmia, joissa on erilaisia moduleja.

Kehitystiimiimme kuuluu:

  • Järjestelmähallinnoijia
  • Web-designereita ja web-sivuintegroijia
  • Verkkokehittäjiä
  • Mobiilialustakehittäjiä (iOS, Android ja Windows)
  • Tietokantahallinnoijia
  • R&D-tiimi